Onsdag

Ja, idag tänkte jag ju baka lite bullar igen, har ju köpt jäst och allt. Men när jag kollade på jästen så gick den ju ut den 13:e... aja, bullbakning en annan dag då.

Gårdagen va rolig men lååång. Började med en vända till kyrkan, va där från halt tio till typ kvart över elva, gick hem lite tidigare för lillen va så trött. Sen blev det en vända till stan, tandläkaren :/ uscha, fick borra. Ska dit i slutet av November och borra igen...
Fick även ett nummer till en tandspecialist i Falun, dom tyckte att jag skulle boka tid dit och få ett kostnadsförslag i allafall... Men det blir nog inget av det.. har inte råd och så.. Får nog vänta en 20 år tills man nångång har sparat ihop pengarna.
Men så länge som jag väntat och velat och när man precis har dragit fingrarna ur och ska försöka göra nåt åt saken så blir det inte så.
Varför jag inte fått tandställning tidigare är för att dom ansåg att jag inte hade för sneda tänder, jag kunde ju bita ihop utan nå problem. Aja.
Efter tandläkarn så blev det kyrkan igen, älsk följde med han också. Va föräldraträff där vi pratade om bl a mat och sömn. Fick lite tips och sånt :)
efter kyrkan så gick vi hem, Lillprinsen somnade redan före klockan sex :)

Alltså (peppar, peppar ta i trä) Isak har sovit jätte bra nu dom senaste typ tre nätterna, och inte en gång i natt han vaknade och ville ha mat, han vaknade och ville ha nappen, haha :) Hoppas att det fortsätter så här, man är ju överlycklig nu när man fått sova :) 

Nu har vi snart flyttat in i vardagsrummet igen :) eller vi har väl det, älsk flyttade TV:n och soffan in dit igår...provisoriskt. I helgen ska vi till Ikea, och då ska vi inhandla en soffa och om vi har råd så blir det ny TV-bänk och soffbord också, vi får se... har inte satt upp nå gardiner och sånt än heller, väntar till helgen.
ser ut som sju svåra år här hemma nu, ska försöka ta mig orken att städa upp lite nu när lillen ska sova..

Ha en bra dag!








Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0