God natt!

Min mobil kan ta och fisa sig själv upp till månen och begrava sig i en krater där uppe!!
Nu är jag lite sur.
Den har krånglat i flera dagar, kan inte skriva sms och när någon ringer kan jag inte lägga på. Den funkar ibland, när åbäket känner för det... funkar inte när jag sk göra nåt viktigt..
Testade att blogga genom den nyss, och då gick det att skriva... men när jag hade skrivit ett sjuhelsikes långt inlägg, så försvann allt bort, (%/&8/=7(&&¤%#W"%¤&¤!!!!

Aja fick hämta upp datorn i stället...

Bakade lite nu på kvällen :) Blev 2 satser morotsmuffins och moccarutor :) helt underbart att kunna vispa äggen och sockret och samtidigt kunna fixa med alla andra ingredienser, går ju så mycket fortare än att stå med en elvisp i 5 min :) (oj va drygt det lät då, haha) ...men jaa.. det är ju faktiskt det, jag brukar vispa mellan 5-10min när jag ska vispa ägg och socker pösigt...hinner få kramp i armen, haha...nu hinner man ju fixa allt annat på den tiden... Ska ta och baka bullar någon dag och testa hur degkroken fungerar också :) Tack ännu en gång älskling för min fina present :)

Dags att sova nu :) I morgon bitti skulle bror komma och hälsa på, han skulle ta med sig frukost också, lyyx :)

-Sen blir det kyrkis mellan kl 9-halv 12 :)
-Sen blir det lite städning om jag orkar
-Sen på kvällen blir det att baka det sista inför onsdagen, rulltårta, tårtbotten...och kanske nå småkakor, eller nåt annat :)

God natt!


BIO Oil

Mamma rekomenderade mig denna produkt :) Köpte den på Life igår..
Är en hudvårdsolja specifikt framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar och ojämn hud, mindre framträdande. Rekommenderas även för åldrande och uttorkad hud.
Ska användas två ggr/dag på ärr, bristningar torra partier... i minst 3 månader.
Har väldigt torr hud i ansiktet och även ärr efter acne på kinderna, så jag ska testa om denna produkt fungerar :)
Har tagit före bilder på min hud i ansiktet och även mitt ärr efter kejsarsnittet, så vi får se om det visar nå resultat om nån månad :)

Återstår att se... bilder kommer sen...

Vill ni veta mer om produkten så kan ni ju bara googla :)
Måndag

Go morgon :) Sitter och häver kaffe, lillen springer runt i gåstolen...
Satt nyss och käkade frulle, och läste på knäckebrödsförpackningen (falu rågrut) och skrattade en stund för mig själv..gör det varje gång jag läser den... på förpackningen står det: Bryt en skiva falu rågrut på mitten, så får du två små mackor. Bryt den i fyra delar och du får fyra ännu mindre mackor.... No kidding!

Nog om det...

Zumba va ju kul :) Hoppas dom kommer hit flera gånger. Va tvungen att gå hem och googla om det finns Zumba instruktörsutbildning nånstans här i närheten, skulle lätt ha kunnat bli det... men, hittade inte nåt...haha.

Idag ska jag inviga min nya köksassistent :) Måste baka moccarutor, tårtbotten, morotsmuffins, rulltårta, småkakor, & kanske bullar också :) Fast allt hinner jag då inte baka idag. 


Söt bäbis :)


RSS 2.0