Måndag

Vaknade vid halv sex idag! Plutt fick komma över till våran säng, tänkte att han kanske skulle somna om igen, men ikke då :) Va bara att kliva upp och fixa lite välling :)

Igår fick jag då en rejäl sovmorgon :) kvart i 11 klev jag upp, haha... sköönt!
Och på kvällen blev det hudvårdsparty hos Mela :) Jag ska ha spa party, med skrubb, fotvård, handvård och ansiktsmasker den 26:e :) häärlisch! kom hit då vettja! :)  

Funderar på om vi ska slå upp portarna till bodegan i helgen, en sista gång... skulle vara skiit kul, en sista röjjar fest, haha :) sen blir det ju förråd där... mjaa, vi får se hur det blir med det!

Ska ta och käka lite frulle nu, är döhungrig..

Ha en fin dag! 


Lördag

Hej :) Lördag idag, och det va meningen att vi skulle ha åkt till furuvik idag, men ruttet väder och älsk åkte på nå konstigt igår, hade över 40 i feber, stackarn :( men idag va han mycket bättre och jätte pigg, så det va ju skönt :)

Klev upp runt åtta idag, hann med att baka lite drömmar och syltbollar på dagen, sen blev en vända till borlänge idag i stället då! och oh my... va mycket folk det va där då!! Hade tänkt köpt nya gardiner till matsalen, men hittade inga... blev en löpare och annat kraffs till köket istället :) Beställde nya gardiner till matsalen från jotex i stället :) på rean, två par gardiner + expresspaket blev under 300kr :) hoppas jag får dom på tisdag!

Va i väg till Ikea med syster och Isak igår, köpte sånt därn´t nödvändigt kraffs igen.. som ljusgrejer, lampskärmar, servetter, toa matta, tvål osv.. och så köpte jag ett bord och två stolar till plutten, och ett nytt lack och en ny svinbra glasfil till mig själv, haha :) efter vi kommit hem, så blev det genast mycket roligare att börja städa... bytte också gardiner i vardagsrummet och köket och gjorde en sanering i toan :) höll på fram till halv tolv på natten...då kom jag på att det kanske va dags att gå å lägga sig... Tänk om den energin kunde titta fram lite oftare.. än en gång i kvartalet...

Åh, och så är det ju 80-tals fest i säterdalen idag :) ville ju gååå... men fick reda på det nu på kvällen :/
Aja, får väl se om jag och Mela styr upp nå sån fest i sommar kanske, haha ;)

Nä, godis skålen kallar... måste dra :)

Ha en fin kväll :)

Onsdag

Halloj :) Sitter och funderar på vad man ska hitta på idag?! Blir en vända till stan sen när älsklingen slutat jobbet, ska köpa en gunga till plutten :) Vädret är ju inte så speciellt roligt heller... nyss regnade det :/ vill ha sooommar och värme... Tänkte om vi skulle ha gått ner i säterdalen på lördag, om det blir fint väder. Men älsklingen tyckte att vi skulle åka till furuvik i stället, och det lät ju roligare :) Så nu får vi hoppas på att det blir fint till helgen :) Beställde nagel grejer igår :) pjuhh, dyrt, haha... men nu har man ju grejerna hemma snart i allafall, och kan börja fixa lite naglar när man har ork och tid... beställde nästan allt nytt, vätska, puder, filar/buffer, olja, handskar, primer, lack, mm... Skulle ha behövt en ny pensel också, men det har jag inte råd med just nu... Nä, om man ska ta och koka en skvätt kaffe, och gå ut och sätta sig en sväng.. innan nästa skur kommer... (är nå fel på denna blogg tror jag, blir inga mellanrum mellan raderna...allt ba flyter ihop...)
RSS 2.0