Bad

 
 
Idag va jag, svärmor, svägerskan, Maxen och pluttisarna iväg till Avesta och badade :)
 
Tog ca en timme för att få ner Isak i vattnet.. Han ville sååå gärna, men vågade inte... tillslut drog jag med honom till omklädningsrummet, drog på honom kallingarna, sen bar jag honom till vattnet.. han gick runt där i lite försiktigt först ... men seeen så ville han inte ur ist, haha... Han hade dock t-shirt på sig, menmen.. nästa gång skulle han bara ha badkallingar sa han! Han åkte till och med i den stooora rutchkanan, flera gånger :) oj va kul dom hade.. och jag ;) 

Fifty nyanser of grå

Alltså fysjuttongubbariblåamössormedgulapenisarpå säger jag bara! Detta med att söka jobb och ens ha nånting med den förbaskade arbetsförmedlingen att göra.. fy!
Idag har jag iaf sökt tre jobb.. tjoho!
...Nej men allvarligt! Detta får man ju bara ångest av... 
 
 
Har känt mig helt off ett bra tag nu... kan inte sätta fingret på exakt varför heller... Jag känner inte igen mig själv, med varken humöret eller ens vad jag tycker är roligt.. vart tog t ex all energi och pysselsug vägen? å va äre för ansikte jag ser i spegeln, då ögonlocken hänger nere vid höftkulorna, fejjset är 50 nyanser i grått och påsarna under ögonen går ner till skenbenet? Är tvärsliten, gristrött, har konstant huvudvärk och dessutom svullen i kroppen.. känns som om man är på väg att bli sjuk, men det byter liksom inte ut, man önskar sig nästan jordens förkylning, så att man sen kan bli människa igen!! ..karln undrade om jag gått in i väggen.. men nej! det ska väl mycket till innan det går så långt kan jag tro.
Det är nog vädret och allt detta med jobbet, garanterat! Det tar på krafterna.. har för mig att jag hade samma känsla och mådde lika som första gången vi fick gå, pga arbetsbrist... Det är många nu som har sagt att dom är trötta och är ständigt sjuka också..
Vi skulle nog behöva mer soool. Mer sol åt folket, tack!
 
Idag skämde jag bort mig själv med ett besök till frissan.. så skönt att bara sitta där och bli ompysslad :)
Skulle behöva ett par rejäla behandlingar på hud&kroppsboden också..
..och en vända till lassbo..
..och en solsemester..
sen så är jag nog fit for fight igen ska ni se!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mjaa

Satt precis och skrev matlista och liten shoppinglista...
 
Jag är nog smått besatt i av att skriva listor har jag märkt..
Hä ska va matlista, shoppinglista, städlista..
Listor över vad som behöver fixas och köpas.. listor över maträtter..listor över vilken tid frullen, lunchen och mellisarna ska ätas, även om vi oftast äter vid samma tid.. städlistorna är indelade i rum och lådor..och vilken ordning allting ska göras när det vankas större städning, typ vårstädning/rensning och gardinbyte..
..det blir nästan mycket roligare att göra grejer då, när man har en lista att gå efter.. och när man får stryka över grejerna man har gjort...
 
 Att laga mat är verkligen inte min grej.. jag vill att det ska gå fort och vara enkelt, helst vill jag att dom uppfinner nå piller som man stoppar i käften.. fort å bra.. eller njaa, det är ju gott med mat! Men ibland skulle ett piller sitta fint, å slippa den där jädra matlagningen!..
Men har man en matlista som följs, så går det faktiskt lite lättare att laga maten, för då står man inte där i sista sekund, och funderar på om vi ska äta falukorv fö 20:e gg denna vecka, eftersom man inte kommer på nå annat, typ! 
Tur att man har en karl som faktiskt tycker om att laga mat, han fixar om det vankas långkok eller lyxig helgmat med ytterfileer eller grillat. men såklart att han lagar vardagsmaten ibland också!
 
 

På tal om shoppinglistor.. fysjuttongubbar va allt jämt tar slut samtidigt  här hemma!!!!... och då menar jag dom lite dyrare grejorna som man inte handlar så ofta... shampoo, deo, inpackningar, mascara, fondation, hudkrämer mm, mm.. så en fin lång skönhetslista har man lyckats knåpa ihop också...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0