FREDAG

Alltså, nu är det fredag, F R E D A G. Inte torsdag som jag trodde idag med, vad äre för fel?! Va ut på facebook och såg att kuse hade skrivit -äntligen fredag... Jag Tänkte att hon måste ju ha rökt nå olämpligt... Men ikke då, verkar som om jag har gjort det (Men det har jag inte, jag lovar) Veckorna går alldeles för fort, jag hänger inte med... jaja, jag vet att jag har tjatat nog om huuur fort veckorna går, men det är ju nästan skrämmande... Men skönt nu i allafall, älsk blir ju ledig några dagar :)
Funderar på hur mina veckor skulle ha sett ut?!! Måndag Onsdag Torsdag, Torsdag sen tar vi en tisdag och en torsdag igen sen tar vi en helg också... Ja, tur att inte jag fick bestämma.

Vad ska man hitt på idag då?
Klev upp kvart över åtta, lillen har varit vaken många timmar i natt igen. Nu sitter han i sin gåstol och jag gissar på att han försöker bajsa, det ser då ut som det :) Jag ska ta och laga lite frulle och sen ska jag slänga ihop en äppelpaj av några äpplen jag fick av syster och Johan, fick en hel ica kasse och dom är svin goda :)
Sen blidde nog en sväng hem till mor och far och smaka på lite kålpudding :)

När jag precis skulle somna igår, så fick jag en låt i huvve, och det va så irriterande den försvann ju inte heller, och när jag vaknade i morse så hade den fortfarande inte försvunnit. Men jag vet ju inte vad gruppen/låten heter, någonting med -Vivo lalalala vivooo och nånting mer... lyssnade nog på den när man va mindre?! Någon som vet vad jag menar? försökte youtuba på den också, men den fanns inte, Haha..RSS 2.0