Hämtmat och plastbestick

God kväll.
 
Drog iväg mot Hofors igår kväll och hämtade den största familjepizzan man kan hitta. Grillköket levererade ännu en gång. 
Är inte riktigt kreativ när man varken har spis eller ugn just nu. "Tomtegröt" på tub. Varmamackor i micron..Färdiga ica lådor, skinka och potatissallad.. Mekong och Pizza.. mja, till helgen så kan man nog börja laga mat igen. Fick ju handla hem diverse plastgrejer också.. vill inte gärna stå inne på toan och diska... Blev visst en liten lyxvecka nu då.
Imorgon är det torsdag, igen. Är det bara jag som tycker att veckorna går fort?? Och så himla skönt att solen va framme när man skulle hem från jobbet idag. Äntligen lite ljusare, känns som om det va flera månader sen jag såg solen.. förrutom genom rutorna på jobbet då. 
 
På fredag ska lilla Rocky till veterinären och ta bort bollarna, få vaccination och Id-märkas. Grabbarna här hemma är så förfärade av att kattstackarn inte ska få äta nånting imorgon natt! Och Noah va så rädd för att han skulle sakna Rocky när han är på förskolan.. Isak va rädd för att följa med och hämta honom från veterinären sen, för Marshall va ju blodig i stjärten när han hade knipsat kulorna förrut.. och Noah undrade om katterna gick in och duschade själva.. men kom ju på att så gör dom ju inte, så Isak skrek rätt ut att katterna minsann slickade sig själva i stjärten när dom gjorde rent från bajs.. Noah blev kräkfärdig samtidigt som asgarvet briserade i hela huset.. 
..Blev 100 frågor om blodiga kattstjärtar och om katter käkar majs och köttfärssås.. 
Det är så himla härligt att höra dessa små pluttisar diskutera och höra deras funderingar på saker och ting.
 
..Fick hem ett litet paket med en massa göttit här om dagen! 
Blev å lyxa till det med en mask efter duschen idag. 
 
Nähäpp, klockan närmar sig sovdags...En podd i öronen och sen försöka sova.
Godnatt på er. 
 
 
 
 
 
RSS 2.0