Renovering pågår..

Renoveringen av Isaksrum har tagit lång tid, men så är det... dra ny el, gips på väggar, räta upp golv och tak.. det tar sin tid, och inte så kul för karln att direkt komma hem från jobbet och fortsätta snickra hemma, orken måste finnas... dessutom måste ju pengarna finnas också...
 Älskar både fondtapeten och golvet!! Vi va sååå nära på att köpa en grå heltäckningsmatta, men ångrade oss (kanske som tur va) i sista sekund! så det fick bli detta ekgolv ist, skönt att gå på och fin att titta på! :) eftersom det blir ett litet mysrum/tvrum av Isaks gamla rum, så blir det nog en grå heltäckningsmatta där inne ist, då det inte är så stort, och så blir det lika tapet där inne också.. då vi endå fick en hel rulle över :P... men man hinner väl ändra sig ett par ggr innan dess.. får se om rummet hinner bli klart innan sommaren.. får väl fortsätta i höst annars :) Vill ju somsagt lägga några extra kronor ute också, nu när det blir sommar!
 
 
 
Detta va ju Isaks gamla rum... Slog upp ett gammalt dörrhål in till nya rummet..  Nu ser man rätt in i Isaks nya rum, ända från vårat sovrum, så då har man lite koll, och slipper springa runt halva kåken också..
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0