Tisdag

God morgon! Har typ suttit här en timme, kommer inte på vad jag ska skriva...
Ska snart ta och promenera hem till mor och far, ska till bvc halv elva, lillen ska få spruta :/ Mamma ska följa med.
Hinner inte till nå föräldracafé idag...

Lillen springer runt i sin gåstol och ser sådär söt ut som han jämt är, eller han backar runt i sin gåstol, haha... Han har inte riktigt förstått att han också kan åka framåt med den, sötnöten då :)
Har slutat amma nu också, det känns då skönt... Men fasiken va svårt det är med maten då, vad han kan äta och hur ofta? Vill att han ska få i sig allt, så han inte får brist på nåt.. Men ska ju till bvc idag så då kan jag fråga där.. 
Nu äter han havregröt+ katrinplommon på morgonen, Nästan en hel liten burk med mat till lunch (kalops, potatis och palsternacka eller nåt annat gott..)+ ca en halv dl fruktpure till efterrätt och sen till kvällsmat äter han banangröt. Skulle behöva nå tips på mellanmål.. Nu äter han fruktpure eller så får han välling, men vällingen är han inte så förtjust i...

Ska ta och klä på mig och snart bege mig ut i det kalla, heippahej...

Förresten, bakade bullar igår... kom och fika :)Onsdag

Ja, idag tänkte jag ju baka lite bullar igen, har ju köpt jäst och allt. Men när jag kollade på jästen så gick den ju ut den 13:e... aja, bullbakning en annan dag då.

Gårdagen va rolig men lååång. Började med en vända till kyrkan, va där från halt tio till typ kvart över elva, gick hem lite tidigare för lillen va så trött. Sen blev det en vända till stan, tandläkaren :/ uscha, fick borra. Ska dit i slutet av November och borra igen...
Fick även ett nummer till en tandspecialist i Falun, dom tyckte att jag skulle boka tid dit och få ett kostnadsförslag i allafall... Men det blir nog inget av det.. har inte råd och så.. Får nog vänta en 20 år tills man nångång har sparat ihop pengarna.
Men så länge som jag väntat och velat och när man precis har dragit fingrarna ur och ska försöka göra nåt åt saken så blir det inte så.
Varför jag inte fått tandställning tidigare är för att dom ansåg att jag inte hade för sneda tänder, jag kunde ju bita ihop utan nå problem. Aja.
Efter tandläkarn så blev det kyrkan igen, älsk följde med han också. Va föräldraträff där vi pratade om bl a mat och sömn. Fick lite tips och sånt :)
efter kyrkan så gick vi hem, Lillprinsen somnade redan före klockan sex :)

Alltså (peppar, peppar ta i trä) Isak har sovit jätte bra nu dom senaste typ tre nätterna, och inte en gång i natt han vaknade och ville ha mat, han vaknade och ville ha nappen, haha :) Hoppas att det fortsätter så här, man är ju överlycklig nu när man fått sova :) 

Nu har vi snart flyttat in i vardagsrummet igen :) eller vi har väl det, älsk flyttade TV:n och soffan in dit igår...provisoriskt. I helgen ska vi till Ikea, och då ska vi inhandla en soffa och om vi har råd så blir det ny TV-bänk och soffbord också, vi får se... har inte satt upp nå gardiner och sånt än heller, väntar till helgen.
ser ut som sju svåra år här hemma nu, ska försöka ta mig orken att städa upp lite nu när lillen ska sova..

Ha en bra dag!

Måndag

Äntligen!
Nu har man fått sova två nätter :) hoppas att det fortsätter så här nu...
Lillplutten och jag klev upp klockan tio idag, skönt. Ska ta och promenera till ica snart, ska baka idag. Blir nog både bullar och bröd om jag orkar :)

Imorgon blir en rolig men stressig dag känns det som. Ska först till kyrkan mellan 9 - halv 12, föräldracafé. Sen ska jag brumma in till stan, ska till tandläkarn och laga ett hål :/ huhu... sen blir det kyrkan igen mellan kl 3 - halv fem, då det är föräldragrupp. Älsk blir ledig hela dagen i morgon, skönt :) Va nå sotare som ska komma..

Faasiken va bra Greys anatomy ääär... Följde det då i början, men gillar inte att kolla på serier på TV:n, man missar ju alltid nåt, så som man jobbar... och så orkar man ju aldrig vänta tills nästa vecka igen..
Är inne på slutet av andra säsongen, så jäkla spännande...
köpte hem några avsnitt, trodde det va hela säsong 2... när dom va slut så började jag på 3:e, men inte fattade jag vad som hänt...folk hade dött och blitt skjutna?! men då hade jag bara fram till avsnitt 18, och det va ju 27 avsnitt på 2:an...hmm, inte undra på att man inte fattade nåt...
När jag är färdig med Greys, så blir det att plöja igenom alla avsnitt av Desperate housewifes...Lär ju ta ett tag..

Här kommer tre bilder på våran älskling :)

RSS 2.0