Onsdag

Vaknade ovanligt pigg efter nattskiftet idag, även fast vädret är grått och trist. 
 
 
Snön som kom här om dagen, låg ju kvar i ca 30min iaf.
Antingen kan det väl bli kallt på en gång, och 5m snö.. istället för detta trista blaskiga väder som skiftar från 2 minus till 15 plus på 2 timmar. 
Som imorse... Va ju nästan t-shirt väder ute ju!
 
Har inte haft varken tid eller ork att kratta bort löven än.. så jag hade hoppats på att snön bara kunde vräka ner och gömma skiten, så slipper man se eländet. 
Ja, jag har inte ens köpt nå ljung än! Har inte pyntat nånting ute. Så himla tråkigt! 
Har fullt upp med att orka göra nån nytta här inne, vilket även är sällan att den orken ens råkar knacka på.. 
Jag har ju en förmåga att planera och ha så många idéer och projekt som ska göras, i mitt huvud, så ibland blir det för mycket. Just nu har man ju köksprojektet, då man hittar inspiration hela tiden som måste lagras nånstans i hjärnan.. sen har jag sååå mycket pysselprojekt som jag vill göra, och önskemål om att jag ska pyssla ihop dittan och dattan till pluttarna! Sen har vi den årliga halloween kvällen, som äger rum på lördag kväll, där har jag många idéer som jag vill göra, och grejer som ska bakas. 
 
Ja, jag får nog nå typ av prestationsångest!? tror jag.. jag tror inte att det jag gör duger, allt ska lixom bli perfekt, annars är det inge kul. Jag veeet ju att grabbarna tycker om det jag gör, som te x här om dagen, då jag påbörjade dendär borgen av kartong till grabbarna, jag hann göra två torn, som blev "fängelse".. och domdär två tornen blev ju lyckade, och det räckte för pluttarna, dom har lekt i dom i flera dagar. Jag behövde ju inte göra klart hela spektaklet, med typ vallgrav, automatiska portar och kunglig trädgård! Eller förvandla hela huset till en saga! 
Måste lära mig att chilla lite...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Träning

Igår va det den sista träningen för denna nivå... nästa vecka åker man upp en nivå igen. 
Va en riktigt bra träning. Jag tog igen allt jag missat. Och blev extra stolt över att jag klarade av en "milstolpe" på första försöket!
 
Men fick sota för det... fick ringa vårdcentralen imorse för att boka tid för borttagning av en leverfläck som skaver och blöder när jag tränar. Sitter på insidan av låret. 
 
 
 
 
"Milstolpen" va denna! Superman! Syns nog på min fina min, att denna svider fint på låren 😅

Halloween

Då va det dags för halloween igen. 
 
Grabbarna vaknade i lördags till att jag hade pyntat lite "halloweenigt" i vardagsrummet, Nisse hade även lämnat en liten halloweenpresent.. sen blev det drakägg och färgade plättar till frukost. 
Nu till helgen blir det den årliga halloweenfirandet igen, med disco, skattjakt och korvgrillning. Det blir kul.
 
 
 
Som vi (jag) nästan hade längtat till premiären av halloween i Furuviksparken.
Meen, blev faktiskt besviken när vi kom dit.. jo dom hade nog lagt väldigt mycket tid till att pynta halva parken med 100tals pumpor och spindelnät.. men jag hade lixom tänkt mig lite mer spöken och andra aktiviteter för barnen. 
Vi tog oss en snoa, käkade, kollade på laban bio.. sen drog vi hem igen. 
Barnen hade iaf kul, dom gillar ju furuvik.. så det va ju bra! 
 
 
 
RSS 2.0